آبغوره طبیعی یک چربی سوز طبیعی
آبغوره طبیعی و محلی به دلیل اینکه از مواد افزودنی و نگهدارنده در آنها استفاده نمیشه دارای خواص بیشماریه که به شرح آنها می پردازیم.
آبغوره با افزایش اسیدیته معده میتواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد. همچنین افراد مسنی که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا رو هضم نمیکنند میتونن از سرکه استفاده کنن البته نه به صورت مستقیم بلکه در سالاد یا ترشی یا شربت سرکنگبین و همراه غذا.
مقدار اسید استیک آبغوره طبیعی 2تا2.5 است و این درحالی است که آبغوره های صنعتی مقدار این اسید 8 تا 8.5 میباشد که فوق العاده برای دستگاه گوارشی مضر است.
از لحاظ طب سنتی آبغوره طبع سرد دارد و برای افراد سرد مزاج توصیه نمیشه همچنین افراد باردار باید به طور محدود مصرف کنن.
از آنجایی که آبغوره طبیعی و محلی محتوی ویتامین C است، میتونه التهاب مخاط دهان و خونریزی لثهها که ناشی از کمبود این ویتامین باشد را کاهش دهد.
به علاوه به دلیل ترکیبات ضد عفونیکننده، پاککننده معده و روده است و دردفع کرم روده نیز موثراست.
آبغوره صفرا بر است و کمک به دفع زردی میکند و همچنین میتواند باعث تقویت کبد شود. از طرفی به دلیل داشتن اسیدهای آلی پتاسیمدار برای درمان پا درد ، درمان کمردرد، درد سیاتیک و درمان روماتیسم مفید است.


آبغوره مدر است و همچنین به دفع سموم از طریق کلیهها کمک میکند.
این چاشنی خاصیت کاهش حرارت بدن و رفع عطش را هم دارد بدین جهت در موارد تب و سل ریوی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
مصرف آبغوره در خانمها می تواند در باز شدن قاعدگی موثر باشد. به علاوه این چاشنی در درمان اسهال ساده نیز نقش دارد.
روش تولید آلبغوره محلی
غوره قبل از اینکه ترشی خود را از دست بدهد و شیرین شود باید آبگیری شود. بعد از آبگیری عده ای کمی نمک به آن میافزایند و عده ای نیز آن را در مقابل آفتاب قرار میدهند که باعث شرابی شدن رنگ آن می شود.
آبغوره باید در جای خنک نگهداری شود تا از کپک زدن آن جلوگیری شود.
صحبت آخر
ممنونم که تا آخر این مطالب رو مطالعه کردید
به یاد داشته باشید سلامتی مهمترین نعمت خداوند و با ارزشترین دارایی ما است وباید برای حفظ و نگهداریش تلاش کنیم
ما با ارائه محصولات محلی و روستایی و ارگانیک به شما در این راه کمک میکنیم
موفق و سلامت باشید
خدانگهدارتون