تولیدات محلی

روش شیرین کردن بادام تلخ به روشی ساده

روش شیرین کردن بادام تلخ

بادام تلخبرای این کار ابتدا بادامها را شکسته و پوستشان را جدا میکنیم

سپس در داخل یک ظرف آب قرار داده و آن را به دمای جوش می رسانیم

بعد از اینکه آب جوش آمد زیر اجاق را خاموش کرده و 24 ساعت اجازه دهید تا بادامها در آب بمانند

بعد از 24 ساعت آب را تعویض کنید و هر 8 ساعت مجددا آب جدیدی را جاینگزین کنید.

دقت کنید که این کار ممکن است بین 3 تا 6 روز که به مقدار تلخی بادام بستگی دارد به طول بینجامد.

در آخر بادامها را روی یک دستمال نخی و جای گرم قرار دهید تا خوب خشک شوند.

تندیچه بادام تلخ
تندیچه بادام تلخ
پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *