تولیدات محلی

لواشک محلی و خانگی از چه ترکیباتی تولید میشوند

لواشک محلی

لواشک خانگی و محلی  اون دسته فرآورده‌هایی است که همه افراد به ویژه کودکان به آن علاقمند هستن و معمولا ترش و نیمه ترش و شیرین هست. اگه خیلی ترش بخواهین باید لواشکهایی که ترکیب آلبالو و آلو دارن استفاده کنید ولی اگه میخواهید کمی ترشی اون کم تر باشه باید لواشکهایی که از سیب یا زردآلو هم در ترکیباتشون استفاده میشه خریداری کنید.
اگه شیرین میخواهید معمولا از لواشکهایی که بیشتر از سیب و زردآلو هست و کمی آلبالو برای رنگ دهی و قرمز و در بعضی موارد بدون آلبالو با رنگ روشن است تهیه کنید.

زمان تولید و فروش لواشک محلی و خانگی

معمولا لواشک های خانگی و محلی در فصل تابستون که میوه های فصلی میرسند تولید میشن و عمر کوتاهی برای فروش دارن یعنی در حدود 2 تا 3 ماه و بعدش دیگه دسترسی به این لواشکها به دلیل کم عرضه شدن کم میشه و بیشتر دیگه لواشکهای صنعتی جاشون رو میگیره.

مواد اولیه لواشک

ماده اولیه لواشک های محلی و خانگی شامل انواع میوه‌ها مثل خانواده آلو ها، زردالو ،سیب، آلبالو ،شفالو و … است و انتظار می رود که تا حد زیادی فواید این میوه را دارا باشند.
به لواشک همیشه به عنوان هله هوله نگاه میشه اما وقتی روند تولید و میوه های استفاده شده از اون رو میبنید متوجه میشید که با خوردن لواشک انگار دارین میوه میخورین و کلی برای بدن مفید هستش.

معمولا بچه ها به دلیل علاقه زیادی که طعمها ترش مزه دارن به لواشک علاقه مند هستن و میشه از این روش از کلی فواید این میوه ها برای بچه ها استفاده کرد و برای بزرگترها هم اگه بزارن که به بچه ها برسه یه خوردنی خوشمزه و باحاله.

مقایسه لواشک خانگی با صنعتی

در لواشک محلی در مقایسه با لواشک های صنعتی از شکر، نمک، اسید و مواد نگهدارنده،رنگهای مصنوعی و افزودنی های نگه دارنده استفاده نمیشه، بنایراین خواص تغذیه ای و درمانی بهتری داره و مصرف پی در پی آنها می تواند برای سلامتی مفید باشد.

لواشک خانگی
لواشک خانگی

فواید و خواص لواشک محلی و خانگی

خواص و فواید هر لواشکی بستگی به مواد مورد استفاده در اون داره معمولا برای افرادی که مشکل یبوست دارن به دلیل استفاده از خواص میوه ها عالیه.

روش نگهداری و مصرف لواشک

نگهداری از لواشک های محلی با صنعتی فرق میکنه. لواشکهای محلی معمولا در هر شرایطی اتفاقی براشون نمیوفته چون مواد نگهدارنده دارن اما لواشک های خانگی در صورتی که در جای گرم قرار بگیرن سریع لو لو میزارن.

دقت کنید که سختی کار فقط همون زمان تولید یعنی تابستان هستش اما اگه بتونید اونها رو توی یخچال نگهداری کنید دیگه برای تمام فصلهای سال خیالتون راحت هستش.

پس نگهداری در جای خنک و خشک خیلی مهمه.

نکته بعدی اینکه اگه لواشکها رو به مربع ها و کلا قطعات ریز تبدیل کنید و در یک ظرف روی میز نهارخوری یا میز عسلی قرار بدین که دم دست باشه تاثیر بهتر و بیشتری برای مصرف روزانه داره.
قرار دادن اون در ته یخچال و یا کابینت ممکنه که با فراموشی مصرف و در نهایت کهنه شدن و یا خراب شدن اون بعد از مدتی همراه باشه اما اگه بتونید کاری کنید که در معرض دید باشه نه تنها لواشک بلکه هر چیزی که میخواهید در طول روز شده حتی یک عدد ازش بخورید و از خواصش بهره مند بشید باید در معرض دید باشه

سخن آخر

دوستان تهیه و مصرف محصولات محلی و روستایی که درواقع میتوان بهشون تا حد زیادی ارگانیک هم گفت میتونه در حفظ سلامت خودمون و خانوادمون کمک بسازایی بکنه.

ما تمام تلاشمون رو میکنم که بستری رو اماده کنیم برای گرداوری این محصولات و ارائه با شما.

لطفا قدر سلامتیتون این گنج باارزش و نعمت خدایی رو بدونید و نگهدارش باشید.

موفق و سلامت باشید